Skip to content

Katrine 1

Katrine Allibert

Gravid- og efterfødselsyogalærer

Katrine Allibert

Hej, jeg hedder Katrine. Jeg er gift og har tre skønne energibomber. Vores lille familie er flyttet til Trekroner i 2022, efter mange år i Berlin.

Jeg er certificeret Hatha yogalærer og har taget flere overbygninger i gravidyoga, efterfødselsyoga og hormonyoga. Jeg er passioneret gravid- og efterfødselsyoga lærer primært. Jeg tror på at enhver kvinde besidder den største kraft, som yogaen kan understøtte og fremhæve. Det vigtigste er kvindes tro på sig selv og det er det største mål for mig at guide hende derhen. 

Inden jeg blev yogalærer, var jeg moderne danser. Jeg har derfor stor erfaring med bevægelse, mærken efter i kroppen og sans for at guide en yogasekvens, således at den passer til den enkelte. Stillingerne modificeres, så alle kan være med og føler sig godt tilpas.

Jeg har altid været meget fascineret af kroppen og dens kunnen og muligheder. Og med det mentale aspekt oveni, er denne verden endnu mere spændende.

Jeg glæder mig til at møde jer alle i Sundhedshuset.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte mig via følgende info:

klinik@sundhedshusetvibysj.dk
81 44 53 81