Billede-58a

Claus Vollbehr

Psykoterapeut

Billede-58a

Hej og velkommen til min profil

Jeg hedder Claus Møller Vollbehr, er 50 år og uddannet ID psykoterapeut med linjefag i kærlighed og seksualitet samt stress og transpersonlighed (eksistens). Jeg er endvidere medlem af Dansk Psykoterapeut forening (MPF).

Psykoterapi har dig i centrum. Det er rummet, hvor du møder dig selv og får hjælp til at finde ind i essensen af, hvad der er vigtigt for netop dig.
Jeg har en ukrænkelig tro på, at alle mennesker vil det bedste i eget liv, men at der kan være en masse, som forstyrrer os for at kunne opleve os selv som lykkelige. Der kan være mange grunde til, at du føler dig begrænset eller oplever, at livet lever dig og ikke omvendt. Det kan være fortiden, der indhenter eller gamle mønstre, der bliver ved med at gentage sig. Det kan være angst, depression, parforholdsproblematikker, stress, identitet eller noget helt tiende, som er vigtigt/fylder for dig.

Psykoterapi ser mennesker holistisk, dvs. at alt hænger sammen. Kroppen hænger sammen med sindet, som hænger sammen med hjertet, der hænger sammen med hjernen osv. Psykoterapi kigger på dig hele vejen rundt.

I mig vil du møde en terapeut, der har arbejdet med sig selv i mere end 20 år. Du vil møde et menneske, der møder dig med hjerte, ro og varme. Et menneske der stadig udvikler sig og løbende går i supervision og tager div. kurser. Hos mig er terapi ikke kun samtale. Jeg vurderer hele tiden om der i vores session er brug for mere end bare tale. Det kan fx være at vi rejser os op, og har forskellige øvelser, der vil gøre det nemmere for dig at forstå din situation og handlinger bedre.

Privat er jeg far til 3 drenge og lærer på en lokal skole, hvor jeg bl.a. underviser i musik, matematik, idræt historie og meditation/mindfulness. Ud over at undervise er jeg familieklasselærer og AKT-lærer (adfærd, kontakt og trivsel).

Jeg glæder mig til at se dig!

Jeg tilbyder

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte mig via følgende info:

E-mail - Clausvollbehr@hotmail.com
42 37 46 41 / 81 44 53 81
Online booking