sarahprofil

Sarah Andersen

Yoga-lærer

sarahprofil

Jeg er Sarah og uddannet yogalærer.

Jeg underviser i klassisk hatha yoga og arbejder regelmæssigt med dybgående yoga retreats. Ud over det arbejder jeg som uddannet pædagog i en daginstitution, hvor jeg ind imellem også tilbyder børneyoga.

I Sundhedshuset vil jeg nu stå for yoga-holdene. Fremadrettet planlægger jeg også at bruge tid på børneyogaevents, gravidyoga- og/eller efterfødselsyogahold i huset.

Den yoga-undervisning jeg tilbyder, bygger på et klassisk, solid, velafprøvet fundament, hvor man bl.a. arbejder med fysiske stillinger og øvelser (både dynamiske og dem, der mere stille), åndedrætsøvelser, dyb afspænding og meditation. En virkningsfuld og helende praksis, der omfavner hele mennesket med krop, sind og ånd.

Yoga, der kan hjælper dig med at lære dig selv og samspillet mellem krop og sind bedre at kende. Yoga der gradvis kan hjælpe dig med at give slip på spændinger, stress og forskellige tilstande du måske kæmper med.

Jeg vil gerne skabe et trykt rum for dig, hvor du kan være med dig selv, finde ro, ny energi, balance og øget velvære i krop og sind.

Kom som du er – og føl dig velkommen.

På kurser med 1,5 times varighed vil du typisk gennemgå en fysisk del del, 1-2 åndedrætsøvelser og en dyb afspænding. Ved god tid eller længere klasser, laver vi også meditation.

Du behøver ingen udstyr, jeg har det hele. Husk blot behageligt tøj du kan bevæge dig, undlad at spise 2-3 timer inden du kommer til yoga. Brug ikke parfume (det sætter sig i tæpper/puder) Du kan læse mere om mine kurser og indholdet af mine timer på min hjemmeside – Shantimayoga

Og følge mig på Facebook HER

Jeg tilbyder

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte mig via følgende info:

E-mail - SA@sundhedshusetvibysj.dk
27 66 65 07 / 81 44 53 81