Personale Profil

aaske profil

Aske Rhod Søndergaard

Ejer og fysioterapeut

aaske profil
Jeg er uddannet i Esbjerg 2014 og fik derefter arbejde som selvstændig på klinik i Slangerup hos Protreatment. I marts 2015 åbnede jeg, sammen med min kone, en privat klinik; MarsCure, hvor vi tilbød en kombination af fysioterapi, massage og jordemoderkundskab. I januar 2017 lukkede jeg MarsCure og købte halvdelen af Viby fysioterapi.
Jeg er oprindeligt fra Roskilde og tog som 15 årig til Viborg for at spille håndbold, hvilket har været min store passion i mange år. Jeg fik min interesse for fysioterapien gennem håndbolden og flyttede efter Viborg til Esbjerg for at læse. Her arbejdede jeg et år på fuld tid i hjemmeplejen, hvilket jeg fortsatte med i weekenderne under mit studie, og har derigennem ca 5 års erfaring i hjemmeplejen.
I min tid hos Protreatment har jeg arbejdet med mange forskellige patienttyper. Jeg har arbejdet med alt fra et barn på 2 år, til en ældre dame på 90 år, til multihandicappede, til professionelle sportsfolk. Jeg ser ingen opgave som vigtigere end andre, og mit ønske er, at hjælpe mine kunder videre i deres liv uden gener i hverdagen.
Jeg er gift med Melisa og har fire fantastiske børn; to drenge fra 2014 og 2016 og to piger fra 2017 og 2019.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte mig via følgende info:

E-mail - AS@sundhedshusetvibysj.dk
28 12 59 13 / 81 44 53 81