Skip to content

Anbefalinger

Anbefalinger
5,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 5 out of 5 based on 32 reviews.

Vi vil meget gerne høre din mening!

Vi vil meget gerne høre din meningen så vi kan blive ved med at forbedre os som behandlere, trænere og instruktører. Vi ønsker med andre ord at få al den feed back som muligt for at vi kan udvikle os i fremtiden her i Sundhedshuset Viby Sj.

Du kan herunder se tidligere kunders anbefalinger samt nederst på siden have mulighed for at skrive en selv.

Lokal stemning

★★★★★
Rolige og hyggelige omgivelser at træne i. Alle er velkomne og folk hilser. Dejlig og lokal stemning.
- Christian Emil Damkær Rønn

Proffessionalisme tæt på

★★★★★
en høj grad af proffessionalisme er hele tiden inden for rækkevidde
- Gunnar Hauge Jensen

Godt sted

★★★★★
Fedt sted og god service
- Suzanna

Handicappet barn

★★★★★
Jeg MÅ simpelthen bare give Aske de bedst anbefalinger! Jeg kontaktede Aske, for at høre om han havde mod på, at hjælpe en handicappet dreng med bindevævslidelse, skoliose og som samtidig var autist. Det havde han. Nu træner min son 2 gang om uge med Aske, og han ELSKER det. Aske var nemlig så smart og nytænkende, at han konstruerede træningen som et slags rollespil/minecraft spil. Så træning er ikke længere en sur pligt, men nogle af ugens højdepunkter.
- Charlotte Chabert

Super godt

★★★★★
Aske er en super dygtig Fys hvad enten det er akutte eller kroniske smerter man døjer med. Han har flere forskellige tilgange til afhjælpning af smerter. Så selvom behandlingen nogen gange er smertefuld, så er det noget der virker!
- Linda Dam

Super dygtig

★★★★★
Super dygtig fysioterapeut!
- Inge Bresler

Rigtig god behandling

★★★★★
Jeg var til behandling hos Aske. Meget dygtig og venlig Fysioterapeut. Har været der med forskellige ting og med god behandling, er de gået væk.
- Mikkel Veileborg

Hælspore

★★★★★
Behandling af Fysioterapeut Troels Havgaard Jeg har haft en hælspore i næsten 1 år og haft store problemer, ingen løsninger har tidligere hjulpet på smerterne, men et besøg hos Troels Havgaard ændrede alt. Efter 1. behandling kunne jeg mærke en betydelig bedring, og efter 5 behandlinger er alle smerter væk, og jeg har ingen gener mere. Jeg kan varmt anbefale et besøg hos ham, hvis du lider af hælspore. Tak for hjælpen.
- Flemming Baagøe

Fiberskade

★★★★★
I forbindelse med mine Xterra konkurrencer har jeg haft flere fiberskader tæt op mod konkurrencerne. I alle tilfælde har Aske skabt mirakler med ganske få behandlinger så jeg har kunne gennemføre konkurrencerne. Aske forstår virkelig, at behandle sin patient målrettet med hans dygtige finger, teknikker og nåle. Samtidig anviser han målrettet selvtræningsøvelser, som supplere virkningen helt perfekt. Aske får mine varmeste anbefalinger.
- Bo Beier-Simonsen

Rygproblem

★★★★★
jeg kan klart anbefale Aske! Har smerte i lænden og han fandt hurtigt området, der gjorde ondt. Efterfølgende fin han løsnet godt op, så jeg kunne tage til en vigtig fodbold træning! Så tøv ikke med at vælge Aske
- Martin Rueholm Brøndum

Schauermann

★★★★★
Kan varmt anbefale Aske som er utrolig dygtig til at spotte mine problemer i ryggen. Jeg har schauerman og den låser sig tit fast. Aske bruger nogle super gode teknikker i at knække min ryg så jeg får det godt igen :D. I vil ikke blive skuffet hvis I vælger Aske som jeres fysioterapeut.
- Christina Boe Hansen

Hovedpine

★★★★★
Aske har en ekspertise uden lige og desuden er han en helt fantastisk person, som forstår at sætte enhver af sine patienter i centrum. Man føler sig tryg og godt tilpas i hans selskab. Han kan sit maté og man føler sig i rigtig gode hænder. Jeg savner Aske rigtig meget, efter at han flyttede til Viby, men ønsker ham alt det bedste i hans nye virke, og I kære nye patienter I får en helt speciel og fantastisk fysioterapeut. Aske evner desuden også at føle for og følge med i sine patienter og finde nye muligheder for at afhjælpe sine patienters gener. Jeg kan kun medgive ham mine allerbedste anbefalinger – I bliver ikke skuffede !
- Lise Paasch

Ryg og nakke

★★★★★
Kan også varmt anbefale Aske. Han er god til at behandle en slidt ryg og nakke. Bl.a. via hans skellet vise hvordan man skal passe godt på sig selv og lave øvelser. M.v.h. Dagny Sørensen.
- Dagny Sørensen

God behandling

★★★★★
Kan varmt anbefale Aske Rhod Søndergaard han kan gøre mirakler.. Jeg lå midt i vores travle højsæson og kunne nærmest ikke bevæge mig.. 2 behandlinger ved Aske med lidt nåle og hans magiske fingre så var jeg på benene igen.. Aske du er en mirakelmager!
- Janni Christiansen

Frossen skulder

★★★★★
Aske, er super sød og meget god til at finde de løsninger som virkelig går ind og gør en forskel. Jeg kan kun anbefale ham uanset hvad du går og kæmper med så lad ham se på det. Jeg kalder ham “den lille troldmand” Han har virkelig gjort en forskel med min skulder efter flere andre forsøg og flere års kæmpen så der nu fremskridt. Tove Raunstrup
- Tove Raunstrup

Gravidmassage og meget mere

★★★★★
Jeg var så heldig at vinde en times gravidmassage hos Melissa, på Facebook. Jeg fik en tid 10 dage før termin og blev mødt af en forstående, behagelig og nærværende behandling. Massagen var især rettet mod de gener jeg havde i graviditeten og Melissa spurgte meget ind og viste oprigtig interesse! Derudover gav hun (som følge af manglende fødselsforberedelse i det offentlige) mulighed for en snak, hvor jeg blandt andet fik gode råd til vejrtrækning til fødslen. Alt i alt en virkelig behagelig oplevelse og jeg overvejer meget kraftigt at besøge Melissa efter min fødsel! Anbefaling herfra
- Maria Petersen

Anbefaling af Jordermoder Søndergaard

★★★★★
Jeg gjorde brug af Melisas hjælp både i min graviditet og efter fødslen. Melisa hjalp med at lindre mine bækkensmerter med massage gennem 2. og 3. Trimester. Da jeg gik over tid stod hun klar til at give mig modningsakupunktur og hindeløsninger, så min krop blev boostet med velvære og skubbet i retning af en fødsel. Efter fødslen deltog jeg i efterfødselshold, hvor Melisa havde sammensat et meget lærerigt og spændende program. Og der blev skabt et rum, hvor der var plads til dybe, følelsesladte og svære snakke. Og en kærlig reminder om at huske sine bækkenbunds- og knibeøvelser – hvilket af og til var yderst nødvendigt, da der også var masser plads til grin og sjove træningsøvelser.
- Henriette

Følelsesløs forfod

★★★★★
Jeg begyndte hos Joan som mente hun kunne hjælpe på min følelsesløse forfod. var til nåle og stød behandling nogle gange og så begyndte det så småt at hjælpe. Jeg troede dog ikke på dette i starten. Men må ærligt indrømme det virkede. I dag har jeg det meste af følelsen tilbage og min fod “fryser” ikke. Håber i forstår. Er så positivt overrasket over der var noget der kunne hjælpe. For læger og sygehus sagde jeg måtte lære at leve med det, noget der kommer med alderen påstod de. Super behandling !
- Jesper

Som kommende far

★★★★★
Vidste ikke hvad jeg gik ind til, da jeg troede fødselsforberedelse var mest for kvindens skyld, men blev positivt overrasket over den brugbare viden og gode oplevelse, jeg fik med som far (to be). Melissa er en ildsjæl, inkluderende, sjov og et virkelig behageligt menneske, der tydeligt kender sit fag og inddrager hendes egne erfaringer, professionelt og privat, i undervisningen og jeg endte med, at føle mig virkelig godt klædt på.
- Peter

Tryghed og nærvær

★★★★★
I januar – februar 2022 har jeg været en del af Melisas fødselsforberedelseshold, og vil virkelig opfordre og anbefale andre kommende forældre i Viby og omegn til at give sig selv muligheden for, at blive klædt godt på til både det at være gravid, fødslen og tiden efter baby er kommer til verden. Melisa er med sin ærlighed, professionelle tilgang og erfaring med jordemorgerningen god til at skabe et fortroligt og uformelt rum, hvor der ikke findes nogen dumme spørgsmål og er plads til grin, som skaber et trygt, nærværende og positivt fællesskab mellem deltagerne.
- Natasja

Dygtig jordemoder

★★★★★
Mig og min kæreste har været til fødselsforberedelse hos melissa 2022. Vi er blevet godt klædt på til at blive forældre første gang. Vi har fået en god intro og kanon vejledning omkring de forskellige vigtige emner vi skal igennem samt det samarbejde man skal forberede sig på som par. Vi har haft gode, spændende og sjove stunder i salen. Tusind tak for alt!
- Hanne Patrick

Punkteret med Joans nåle gav pote

★★★★★
Jeg er tidligere rygopereret 2 gange indenfor 1 år. Efter sidste operation har jeg i længere tid har en summende/sovende fornemmelse i mit venstre ben. Nærmest som en flok myrer der kravlede inde i benet. Jeg har prøvet ALT. Intet virkede FØR jeg fik akupunktur hos Joan. Jeg fik 5 behandlinger og mit sovende ben er vækket til live igen. TAK Joan.
- Anja

TRE

★★★★★
Er scleroseramt, og har tidligere været afhængig af en krykkestok og elektronisk udstyr til at løfte en dropfod. Går nu uden hjælpemidler af noget art. Går 5-6 km. HVER dag helt problemfrit. Miraklet skyldes udelukkende TRE. Yderligere er der sket seriøse forbedringer på andre områder, bl. a. er kramperne blevet kraftigt dæmpet, så heller ikke på det område er det nødvendigt med medicin længere. Min scleroselæge er målløs. TRE har i den grad givet mig livskvaliteten tilbage. Fantastisk. TAK.
- Lone Rasmussen

TRE

★★★★★
TRE er højt på Prioriteringsolisten, når man bliver guidet af dygtige Anette. TRE gør for mig, at jeg kan gå uden smerter og lindre eller fjerne smerter i ryg og nakke. En meget skånsom metode, som varmt kan anbefalet:-)
- Louise

Træning hos Joan

★★★★★
Efter endt behandling hos Troels anbefalede han mig at gå til træning hos Joan. Det er jeg meget glad for, jeg har nu gået der et par mdr. og de skavanker jeg havde med min 72 årige krop, er forsvundet, hvis man er tilmeldt fitness i Sundhedshuset er det gratis at træne hos Joan, tirsdag og torsdag fra kl 10-11. Der er plads til flere på holdet, så tøv ikke. Det kan virkelig anbefales.
- Susanne Skriver

TRE

★★★★★
Jeg har døjet med svimmelhed, træthed, søvnløshed…. Ja stress. Allerede efter 1. Time hos Joan, var svimmelheden væk, og jeg SOV fantastisk og var udhvilet dagen efter, jeg havde en ide om at træningen havde udtrættet mig, så det nok var derfor…. Men jeg sover stadig godt hver nat, og der er ingen svimmelhed tilbage. Jeg kan kun på det varmeste anbefale TRE. Prøv det!
- Charlotte Chabert

Gigt og diskusprolaps

★★★★★
De varmeste anbefalinger til Joan! Jeg ringede desperat til Joan efter at have fået en diskusprolaps i ryggen. Da jeg gik ind af døren kunne jeg næsten ikke gå eller rette ryggen op. Efter bare 1 behandling med akupunktur ved Joan kunne jeg både rette ryggen og gå almindeligt! Det er helt vildt så god effekt jeg har haft af behandlingen og helt klart noget jeg prøve mange flere gange! Jeg vil anbefale alle der har problematikker at prøve denne behandling hos Joan.
- Malene

TRE og spinal stenose

★★★★★
Jeg fik for 3 år siden en hofteoperation som lykkedes 100 %. Jeg kunne gå og bevæge mig i de første 14 dage. Jeg trænede som jeg skulle med andre opererede i 3-4 uger. Og så blev alt lukket ned på grund af Corona.   Så i de 3 uger hvor jeg trænede og fremover, fik jeg flere og flere smerter i venstre opererede hofte og i den anden hofte også. Disse smerter eskalerede i løbet af de næste 2 1/2 år og blev ret så uudholdelige både dag og nat.   Jeg søgte mange løsninger og blev henvist til rigshospitalets Glostrup afdeling. Lægen diagnosticerede mig i december 2021 med en spinal stenose. Han forklarede mig hvad en operationen gik ud på og at den ikke altid lykkedes. Det var en ret farlig operation.Og at jeg havde forsnævringer på ryghvirvlerne, hvor nerverne kom i klemme. Han foreslog operation operation d .3 marts. Allerede i december 2021 kontaktede jeg Anette fra Sundhedshuset i Viby og fik et tilbud om 5 behandlinger med rysteterapi TRE. Disse behandlinger fik jeg i løbet af 2 måneder, hvor jeg selv skulle lave dem hver dag i 15 min 2 gange. I begyndelsen af februar kunne jeg allerede mærke en forbedring. Idet jeg kunne stå ud af sengen uden smerter. Smerterne om natten forsvandt også. 3 marts kunne jeg udskyde operationen.    Jeg følte, at jeg blev bedre og bedre. 23 juli kom jeg hos samme læge. Da jeg kommer bruger jeg ikke krykker, og jeg har ingen smerter. Hvilket gjorde ham målløs. Efter at have undersøgt mig grundigt, erklærede han, at jeg ikke behøver en operation. Han ville gerne vide, hvad jeg har gjort og jeg fortalte, at jeg har lavet rysteterapien TRE. Jeg oplever også at mit vand i fingrene og skulder-nakkesmerter er forsvundet. Ekstra bonus er at min anden hofte nu har rettet sig. Den skal ikke længere opereres!
- Lis Hopkins

Pilates

★★★★★
Kom til pilates. Vi er helt normale mennesker som dig og mig. Alle kan være med. Vi har det virkelig sjovt og griner meget. Vi laver mange forskellige øvelser, wall pilates, balance og styrke øvelser, stretching.... alt med godt humør.Vores træner Joan er et fantastisk kvindemennekse. Man kan altid komme med nogle ønsker. Så vær med i vores dejlige gruppe!
- Anja

Cbd/vitaminer

★★★★★
Cbd dråber og vitaminer har gjort en kæmpe forskel for mig ..er gået fra ok blodprøver til meget fine, tak for jeres hjælp ( kræft patient)
- Helle

Super godt

★★★★★
Har været en gang til RAH-behandling hos Aske og efter første behandling har jeg ingen smerter mere - har gået med smerter siden 2019 i skulder, og har prøvet div. hos en anden fysioterapeut uden at det har hjulpet - Jeg kan varmt anbefalede det her, jeg har nu i en uge ikke haft nogle smerter, og jeg laver alt. Er virklige glad for at jeg skifftelse til Sundhedshuset Viby Sj.
- Tina Ragnsvald

Baby-motorik

★★★★★
Theo og jeg har lige afsluttet et baby-motorik hold (6-12 mdr) på 8 skønne uger.. Kæmpe anbefaling herfra! Melissa og Marie er så søde, rolige og behagelige i samspil med både vores babyer og os forældre..
- Sille Rasmussen
Navn
E-mail (bliver ikke vist)
Overskrift
Antal stjerner
Tekst