Træningscenter Nu både inde og udendørs

Center og “Cross-Laden”

Personlig træner

Kostvejledning

“Træningsbuddy”

Oprettelse 500 kr.

Herefter kun 249 kr./mdr.

Information om træningsabonnement

Når du skal oprette dig, som kunde i vores træningscenter, er det vigtigt for os at kvaliteten af din træning er i top. Derfor skal du forbi en af vores fysioterapeuter eller vores sportsskadeterapeut for at få en kort snak om mål og forventninger med din træning og om der er nogle skavanker der skal tages hensyn til.

Herefter går vi til maskinerne og ligger et program der passer til dig, samt viser dig rundt i maskinerne så du er godt klædt på til at træne selv efterfølgende.

Oprettelsen koster 500 kr. og består både af den time du har med terapeuten samt resten af den påbegyndte måned. Den første i den følgende måned vil du modtage en regning på 249 kr. som er den månedlige abonnementspris fremover, samt 2 kr. i opkrævningsgebyr.

Ved opsigelse er der en måneds binding med mindre du opsiger dit abonnement før d. 15 i måneden. Det vil sige at opsiger du dit medlemskab før d. 15 i måneden vil du ikke blive opkrævet ved den følgende måned. Hvis du derimod opsiger dit medlemskab efter d. 15 vil du blive opkrævet for den følgende måned.

Vi glæder os meget til at se dig i vores træningscenter!


Du kan læse vores betingelser og vilkår her

"Like" vores Facebook og få de nyeste opdateringer