Skip to content

Nyhedsbreve

Her på siden finder du de nyhedsbreve der er sendt fra Sundhedshuset til vores kunder.

 • Nyhedsbrev Februar 2023 – Tilføjelse

  Sundhedshuset Viby Sj. ApS

  Nyheder i Sundhedshuset                                                                                          www.sundhedshusetvibysj.dk   

  Her kommer lige lidt ændringer til nyhedsbrevet for februar

  Vi prøver hele tiden at optimere og skabe et hus der passer til de brugere vi har. Vi vil derfor gerne efterkomme nogle ønsker der er kommet efter det sidste nyhedsbrev.

  Det eksisterende hold som Jens har stået for tirsdag og
  torsdag fra 17:15-18:15 fortsætter på egen hånd i Laden.
  “Crossfitterne” dyrker funktionel træning og du er også velkommen som medlem i

  Sundhedshuset

  Vi flytter derfor de kommende faste træninger med Rikke til fast mandag og onsdag.
  Rikke står fremover klar med varieret indendørs cirkeltræning for medlemmer begge dage fast mellem 17:45-18:45. Du møder simpelthen bare op som medlem når det passer ind i din kalender.

  Knæholdet Holdet henvender sig til dig der er i et genoptræningsforløb efter en knæskade, tidligere har haft knæskader, oplever knæsmerter eller har artrose i et eller begge knæ. Holdet kommer til at være fast ONSDAGE i salen kl. 16:30-17:30. Primær instruktør er Rikke i tæt samarbejde med Aske. Pris er reguleret efter Danske Fysioterapeuts overenskomst.

  Rygholdet Holdet henvender sig til dig der er i genoptræningsforløb efter en rygskade. Eller som er kendt med kroniske rygproblematikker og sygdomme. Holdet kommer til at være fast MANDAGE i salen kl. 16:30-17:30. Primær instruktør er Rikke i tæt samarbejde med Aske. Pris er reguleret efter Danske Fysioterapeuts overenskomst.

  MAMMA-FIT kommer også fremover til at bestå af 2 faste ugentlige træninger; den vante mandagstræning fra 19:30-20:15 i Laden og den nye ONSDAGS-træning i Salen fra 19:30- 20:15. Et medlemskab med inkluderet adgang til MAMMA-FIT koster 399,- /mdr.

  Jens overtager vores formiddagsmotionshold for Husets medlemmer der er i salen kl. 10-11 tirsdage og torsdage (MOTION V/JENS), da Joan nu primært står for TRE-undervisning. Disse formiddagshold ved Jens er med fokus på styrke og balancetræning. Som medlem i Sundhedshuset møder du igen blot op uden tilmelding når det passer ind i dit program.

  Nedenfor kan du se vores kommende holdoversigt for Sal og Lade gældende fra 1/3-23

  page1image56033904 page1image56034112 page1image56034528

  Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

  page2image55973984

  De lilla bookinger er knyttet til salen og de grønne er til Laden.

  Vi håber I kan lide vores tiltag!
  Ved spørgsmål, booking eller andet sidder vi klar på telefonen alle hverdage fra kl. 9-12. Vi glæder os til at se jer i Sundhedshuset Viby Sj.

  Fra alle os i Sundhedshuset Viby Sj.

 • Nyhedsbrev Februar 2023

  Sundhedshuset Viby Sj. ApS

  Nyheder i Sundhedshuset                                                                                          www.sundhedshusetvibysj.dk   

   Vi håber alle er kommet godt ind i det nye år – her kommer årets første nyhedsbrev – godt fyldt med ændringer og nye tiltag i dit lokale Sundhedshus.

  Fra 1/3 starter vores fysioterapeutstuderende Rikke med at være i huset hver mandag og torsdag fra 16:30-20:30pastedGraphic.png  Rikke er skøn og rigtig dygtig og vil fremover tilbyde testkonsultationer, hvor hun tilrettelægger individuelle tests efter behov og forløb, bl.a. ift. kondital, 

  styrketests, rejse-sætte-sig, skridt/løbetests m.v. Rikke vil også fremover starte sine egne op ift. medlemskaber i Sundhedshuset. Rikke vil også fast stå for MAMMA-FIT, cirkeltræning og knæ- og ryghold; de sidste to hold i tæt samarbejde med Aske. 

  Rikke sørger for en god og varieret træning og alle er velkommen ligegyldigt alder og træningserfaringpastedGraphic_1.png 

  Knæholdet Holdet henvender sig til dig der er i et genoptræningsforløb efter en knæskade, tidligere har haft knæskader, oplever knæsmerter eller har artrose i et eller begge knæ. Holdet kommer til at være fast torsdage i salen kl. 16:30-17:30. Primær instruktør er Rikke i tæt samarbejde med Aske.  Pris er reguleret efter Danske Fysioterapeuts overenskomst.

  Rygholdet Holdet henvender sig til dig der er i genoptræningsforløb efter en rygskade. Eller som er kendt med kroniske rygproblematikker og sygdomme. Holdet kommer til at være fast mandage i salen kl. 16:30-17:30. Primær instruktør er Rikke i tæt samarbejde med Aske. Pris er reguleret efter Danske Fysioterapeuts overenskomst.

  MAMMA-FIT kommer også fremover til at bestå af 2 faste ugentlige træninger; den vante mandagstræning fra 19:30-20:15 i Laden og den nye torsdagstræning i Salen fra 19:30-20:15. Et medlemskab med inkluderet adgang til MAMMA-FIT koster 399,-/mdr.

  Fremover vil Rikke også stå for eftermiddagscirkeltræningen som Jens førhen har stået for. Cirkeltræningerne er holdtræning med drop-in, uden tilmelding for medlemmer i Sundhedshuset, og kommer til at ligge fast mandag aften fra 17:45-18:45 i Salen og torsdag aften 17:45-18:45 i LadenpastedGraphic_1.png  Du møder simpelthen bare op som medlem når det passer ind i din kalender.

  Jens overtager vores formiddagsmotionshold for Husets medlemmer der er i salen kl. 10-11 tirsdage og torsdage, da Joan nu primært står for TRE-undervisning. Disse formiddagshold ved Jens er med fokus på styrke og balancetræning.

  Joan tilbyder nu også workshops i TRE – du kan komme med på den første workshop d. 5/3 2023 med opfølgning d. 16/4 2023 

  Troels har fyldt kalender med manuel behandling, samt enkelte funktionshold. Husk at du nu som supplering til din manuelle behandling også kan tilgå vores knæ – og ryghold ved behov, hvor Rikke i samarbejde med Aske hjælper dig godt videre med din træningsterapi.

  Marie og Melisa starter nu også fast motorikhold op om mandagen – første forløb er lige startet – næste forløb starter den 10/4 – d. 29/5. Motorikholdene inddeles således:

  Babymotorik – fra 6-16 mdr. – krybe/kravleholdet, mandag kl.13-14 

  Tumlemotorik – 16-36 mdr. – kravle/løbeholdet. mandag kl.15-16 

  Her leger vi bevægelsesglæde ind krydret med socialt fællesskab og key-words ift motorisk læring og udvikling.

  Melisa vil også fremover igen tilbyde et 8 ugers Efterfødselsforløb mandage fra kl. 09:30-10:30 – første forløb starter den 6/3-22. Forløbet retter sig mod nye mødre, med temaundervisning og træning.

  Samt et 6 ugers Fødselsforberedelseforløb mandage fra kl. 11:00-12:30. Første forløb starter den 6/3-22. Her får du gravid-mødregruppe, træning, teknikker og fødselsforberedelse samt partner-workshops i et og samme forløb. 

  Katrine holder pt pause i Huset, men vi håber på flere tilmeldte til kommende yoga-forløb. 

  Anette og Joan kører på med deres faste TRE-hold – både med og uden henvisning. Vi tilbyder nu både formiddags – samt aftenhold og selvfølgelige også personlige forløb tilrettelagt netop efter dine behov. 

  Xiaoyin har arbejdet rigtig meget på og fortsat arbejder løbende med vores hjemmeside; tjek den ud lige her:    www.sundhedshusetvibysj.dk 

  • Og til sidst, men ikke mindst et lille skriv fra Anja:

  Træningsklubben kører bare derudaf. Den anden dag, var der en deltager der sagde “jeg synes da også du har skruet op for træningerne” Og JA, det har jeg. Alle har været i gang længe – og skal ikke gå i stå. I skal fortsat udvikle Jer. Derfor har jeg skruet på intensiteten på holdet.

  Tak fordi I bliver ved med at melde Jer på holdet. Nogle af Jer, er meldt på resten af året. Andre frem til sommerferien. Der er pt. kun 3 pladser tilbage på holdet der starter op 20. marts, så skal du nå at sikre dig en plads, så er det ved at være tid til en tilmelding. 

  Bootcampen bliver ved med at få nye deltagere. Flere deltagere har været i gang igennem en rum tid. De ønsker at blive på bootcampen indtil deres mål er nået. Det er utrolig flotte resultater jeg ser, kæmpe respekt til Jer. Der er på holdet der starter op den 20. marts pt kun 5 plader tilbage, så hvis du vil med eller kender en der gerne vil i gang med en livsstilsændring, så er det også ved at være tid til en tilmelding på dette hold.

  Som navnet siger det, så træner torsdagsholdet kun én gang om ugen. Det skal du nu ikke lade dig snyde af. Der bliver gået til stålet. Det er som om. at det andre har 2 x træning til, når de på 1 træning 😅

  Jeg læser og læser. Jeg er færdig med mit speciale i børn og overvægt. Bestod med nul fejl. Jeg er i fuld gang med at få mit speciale færdig omkring træning af familier. Jeg har fundet mig en sød test-familie som jeg har fået lov at bruge i min eksamen i løbet af februar. Jeg skal i gang med at læse søvncoach og positiv psykologi – og når jeg lukker den sidste bog er jeg simpelthen blevet så klog, at jeg må kalde mig SUNDHEDSCOACH 🙌 Alt dette gør, at jeg er helt tosset med det jeg laver 🎈 Husk, hvis du har spørgsmål så hiv fat i mig. 

  Har du spørgsmål, brug for uddybning eller andet sidder vi klar til at svare på telefonen eller mail alle hverdage mellem kl. 09-12. 

  Fra alle os i Sundhedshuset i Viby.

   

 • Nyhedsbrev December 2022

  Sundhedshuset Viby Sj. ApS

  Nyheder i Sundhedshuset                                                                                          www.sundhedshusetvibysj.dk   

  Så kommer årets sidste nyhedsbrev fra dit lokale sundhedshus. 

  November er snart afrundet – et år mere er snart gået og vi fejrer julen, Huset og jer ved at udlodde 24 gaver i vores julekalender på Facebook og Instagram til en samlet værdi på over 20.000,- – for at deltage; hop over på vores sider og følg med <3 Der udloddes og udtrækkes en ny vinder frem til den 25/12-22.  

  Læs mere og følg med her: 

  https://www.facebook.com/Sundhedshusetvibysj 

  https://www.instagram.com/sundhedshusetvibysj/ 

  Aske og Troels har som altid godt travlt. Jens kører på med hold, massage og personlig træning. Anja kører sine BootCamps med fokus på styrke og vægttab. Rikke har travlt med skole, praktik, eksaminer og MAMMA-FIT. Katrine er snart klar til nye yogaforløb hos os. Marie er ved at være godt landet. Melisa har fået deltidsjob som jordemoder på Hvidovre Hospital og vil fremover være fast at finde i Sundhedshuset mandag, tirsdag og fredag. Joan er blevet færdiguddannet TRE-instruktør og tilbyder nu aftenhold med TRE. Anette har travlt med sine patienter og har spændende resultater med nye patientgrupper. I løbet af næste år kommer der en ny udsendelse omkring rysteterapiens effekt og vi glæder os meget til at se resultatet.

  Vores hjemmeside har været under ombygning i lidt tid (vi beklager eventuelle gener og problemer forbundet hertil), vi mangler lidt småting, men I kan nu efterhånden tilgå en hjemmeside der har samlet alle de tilbud og behandlingsformer vi tilbyder i vores sundhedshus. 

  Tjek den ud lige her: www.sundhedshusetvibysj.dk                                                                                                                       

  Mange nye hold er under opsejling og har start til januar. 

  Vores næste gravid og efterfødselsforløb starter også til januar – lige nu giver vi 10% rabat på forløbene. 

  Fra januar vil vi også begynde at tilbyde faste henvisningshold: 

  Knæholdet

  Holdet henvender sig til dig der er i et genoptræningsforløb efter en knæskade, tidligere har haft knæskader eller har artrose i et eller begge knæ.

  Torsdage kl. 15.15-16.15. 

  Primær instruktør er Jens i samarbejde med Rikke og Aske.

  Rygholdet

  Henvender sig til dig der er i genoptræningsforløb efter en rygskade. Eller kendt med kroniske rygproblematikker og sygdomme. Torsdage kl. 16.15-17.15. Primær instruktør er Jens i samarbejde med Rikke og Aske.

  Balanceholdet

  Henvender sig til alle med osteoporose, faldtruede ældre, personer udfordret på balancen, eller som tidligere har oplevet faldulykker. 

  Onsdage kl. 11-12. 

  Primær instruktør er Jens i samarbejde med Rikke og Aske.

  Postcancer-holdet

  Har du tidligere været ramt af cancer, ønsker motivation og træningsfællesskab med ligesindende står vi klar til at hjælpe dig godt videre. 

  Primær instruktør er Jens i samarbejde med Melisa.

  – Inkontinens og kropsbevidsthed

  Mærk din krop og få styrket og trænet din bund. Holdet henvender sig til alle som ønsker bedre kropsbevidsthed samt bedre kontakt til sin bund og til de der har svært ved at holde på luft og vand.

  Mandage kl. 11-12.

  Primær instruktør er Melisa.

  TRE

  Klik her for mere information.

  Vi begynder herudover også at tilbyde motorikhold for børn ved Marie og Melisa faste mandage med fokus på motorisk udvikling og læring 

  • Trin 1 er vores krybekravlehold og henvender sig til børn mellem 6-16 mdr.
  • Trin 2 er vores kravleløbehold og henvender sig til børn mellen 16-36 mdr.

  Husk den bedste medicin både sundhedsfremmende og forebyggende er træning og bevægelse – og vi står klar til at hjælpe dig godt videre! Vi glæder os til at se dig i vores alles sundhedshus.

 • Nyhedsbrev Oktober 2022

  Sundhedshuset Viby Sj. ApS

  Nyheder i Sundhedshuset                                                                                          www.sundhedshusetvibysj.dk   

  Da vi i Sundhedshuset har brug for et ekstra behandlerrum, har vi investeret i et kontor-modul som er placeret på bagsiden af huset. Vi er lige nu i gang med at istandsætte det der for roder vi lidt. Beklager på forhånd for eventuelle gener.

  Ligeledes er vores hjemmeside under opdatering, men gå allerede nu ind og se ændringer samt oversigt over vores forskellige tilbud. Husk endelig at kom med feedback til ændringer/forbedring m.m.

  Husk at I som medlemmer i Sundhedshuset kan komme til Temadag den sidste søndag i hver måned.

  – I oktober er det Melisa der har foredrag om “Bækkenbundstræning for både mænd og kvinder – styrk din bund” 

  – I november er Aske tilbage med: “December-Challenge” – vi holder dig godt motiveret december igennem så du kan nyde julemaden med god samvittighed 

  Vores nye ansigt bag skranken i receptionen, Marie, er så småt ved at lære huset at kende. 

  Nyt fra Jens                                                                                                              https://bachssportstreatment.dk/  

  Husk at du som medlem af træningscentret gives 10% rabat, hvis der opstartes et personligt træningsforløb hos Jens. Der er forskellige forløb, alt efter hvad der ønskes. Tjek muligheder ud på ovenstående link. 

  Nyt fra Anja                                                                                                                               www.sundhedogfokus.dk

  Hold øje med opstart på Anjas hold – læs mere og tilmeld dig via www.sundhedogfokus.dk – HUSK du som medlem af Sundhedshuset får du 10% rabat på holdene hos Anja. Ved tilmelding skal du benytte rabatkoden SUNDHED. Din sundhed er dit eget ansvar! Hop med på et af holdene.  Læs meget mere om Anjas tilbud på ovenstående link.

  Nyt fra Joan

  Joan er godt i gang med sin TRE-uddannelse og kan nu tilbyde TRE som ene behandling og på hold. 

  Joan bruger primært sin tid på behandlinger og hold og er derfor ikke længere så ofte at finde i receptionen.  

  Nyt fra Melisa                                                                                        https://www.jordemodersondergaard.dk/ 

  Melisa har været på kursus i behandling og fysioterapi til børn og unge med psyko-, psykiatiske og somatiske problemstillinger. Hun glæder sig virkelig meget til at bruge det i praksis. 

  Fremover vil Melisa også kunne tilbyde manuel behandling til børn og voksne til 250 kr. for 30 min. 

  Melisa, Rikke og Katrine har startet deres efterfødselshold op og de glæder sig til at starte kombinationsforløbet op. Planen er på sigt at det skal køre mindst hvert kvartal, så der altid er et forløb i gang eller tæt på opstart. 

  Andet                                                                                                                           

  Efter efterårsferien stopper Cecilie i Sundhedshuset. Vi har været så glade for samarbejdet og håber at Cecilie engang i fremtiden finder ”hjem” igen.

  Vi har skruet ned for lyset i Huset – vend endelig tilbage hvis du oplever gener eller andet!

  Husk også at tjek glemmekassen – slut måned blevet det leveret til genbrugen.

 • Nyhedsbrev Juni 2022

  Sundhedshuset Viby Sj. ApS

   

  Nyt fra Aske                                                                                                                                    arsfys@gmail.com

  Aske holder foredrag og spørgetid søndag den 26. juni og søndag den 31. juli kl. 09.30 – 11.00 

  • Den 26. juni er emnet ”Træning af bryst – fokus og teknik”
  • Den 31. juli er emnet ”Crossfit – udendørs funktionel træning”

  Foredragene/spørgetimerne er GRATIS for Husets medlemmer.

  Alle ikke-medlemmer er selvfølgelig også velkommen – her koster det 100 kr. pr. person.

  Er du endnu ikke medlem i Sundhedshuset Viby Sj. så skynd dig at melde dig ind… – og få del i de andre gratis tilbud og spændende tiltag.

  Nyt fra Melisa                                                                                    https://www.jordemodersondergaard.dk/ 

  Melisa har travlt med eksaminer, skole og vikarvagter på Roskilde Fødeklinik; har du brug for din egen private jordemoder til at følge dig/jer gennem graviditet, fødsel og barsel kan Melisa kontaktes på Tlf : 27830330.. 

  Husk også at næste efterfødselshold starter 5/8 💪

  Nyt fra Jens                                                                                                        https://bachssportstreatment.dk/  

  Der er stadigvæk plads til flere til holdtræning tirsdag og torsdag fra klokken 17.15 til 18.15.

  Man kan bare møde op og være med. Træningen har fokus på styrke og kondi. Træningen er for alle, som ikke har for store skavanker. Deltagelse i træningen er gratis for medlemmer i Sundhedshuset.

  Personlig træning

  Som medlem af træningscentret gives 10% rabat, hvis der opstartes et personligt træningsforløb hos Jens. 

  Der er forskellige forløb, alt efter hvad der ønskes. 

  Det er også en mulighed at booke Jens til at lægge et nyt program, vise nye øvelser, eller hvis man gerne vil prøve noget nyt. 

  Pris kr 500,- for 60 min.

  Massage 

  Alle kan have brug for massage til af få løsnet op i kroppen for ens velvære, spændte muskler eller til at smertelindre i forbindelse med hold i ryg eller nakke.

  Ved sportsmassage kommer man dybere ned i musklerne. 

  Sportsmassage kan være medvirkende til, at man restituerer hurtigere efter træning eller konkurrence.  

  Det er muligt at booke tider næsten alle dage. 

  Mere info på https://bachssportstreatment.dk/ eller kontakt Jens på telefon nr : 21450546

  Nyt fra Anja                                                                                                                       www.sundhedogfokus.dk

  Anja melder fuldt booket på Bootcampen og træningsklubben frem til juni. I juli holder Anja ferie. 

  Næste hold starter op 1/8 2022. Tilmelding via www.sundhedogfokus.dk – HUSK du som medlem af Sundhedshuset får du 10% rabat på holdene hos Anja. Ved tilmelding skal du benytte rabatkoden SUNDHED.

  Skal du med på Bootcampen hvor der trænes både ude og inde. 

  Vær sammen med andre seje kvinder på et lukket hold. 

  I følges ad i alle 8 uger. Sjov, udfordrende og til tider benhård fælles træning.

  Du får ved forløbets start udleveret en personlig kostplan tilpasset dig og dine behov og evt. ønsker. Du bliver kontrolvejet på professionel vægt 1 gang om ugen.

  Du har kun én krop. Pas godt på den. Hold dig i gang. Gå ned i vægt hvis du er overvægtig. 

  Opbyg dine muskler. Vær sund. Få mere energi. 

  Hop med på et af holdene. 

  Der trænes konditionstræning med styrke indlagt. En god blandet træning hvor alle niveauer kan være med, da træningen oftest vil være på tid og ikke antal. 

  Bootcampen/Holdtræningen er for dig der gerne vil træne med en makker, et familiemedlem eller hellere vil være en del af et fællesskab end at træne 1:1. Der er plads til alle der vil gøre noget godt for sig selv. Den yngste Anja har haft på holdet var 17 år og den ældste 74 år. 

  Der vil komme (mange) fristelser og det vil være en omvæltning. 

  Men Anja lover dig, at det er det hele værd. 

  Træningsholdet med fælles træning mandage og onsdage er fuldt booket til og med juni.  Der er rift om disse pladser, så hvis du vil sikre dig en plads i Træningsklubben fra august (der er få pladser tilbage) så tag fat i Anja eller tilmeld dig direkte via hendes hjemmeside.

  Torsdags træningen fortsætter. Det er som de øvrige hold hos Anja lukkede hold. Det er altså de samme du træner med i 8 uger. 

  Tidspunktet for torsdagstræningen er flyttet til kl. 18:30-19:30

  Bliv klar til sommer med Sundhed og Fokus Så er sommeren på vej – måske hurtigere end vi aner…

  Hvis du ligesom mange andre, har brugt vinteren på hygge, alt for meget god mad og vin og alt for mange kager og chokolade, så har du måske også brug for at restarte.

  Og lige præcis restart, til en sundere livsstil og vægttab, det har Anja et rigtigt godt bud på. 

  Bliv sommerklar med Sundhed og Fokus er et lille hæfte med guidelines for kost og motion for at komme de trælse kilo til livs.

  Det er nemme guidelines, der er realistiske at følge. Ingen dikkedarer, bare helt almindelig mad. 

  Du får guidelines til hvordan og hvor meget du skal spise.

  Guidelinen er udarbejde både til kvinder og mænd, så du kan nemt tage din bedre halvdel med på rejsen.

  ”Bliv klar til sommer” kan blive dit for kr. 98,00 – hæftet sendes som pdf i din kvittering straks efter køb. Køb hæftet her: https://sundhedogfokus.dk/bliv-klar-til-sommer

  Læs meget mere om mulighederne og de forskellige hold på hjemmesiden www.sundhedogfokus.dk

  Husk også, at du kan selvtræne i Sundhedshuset for blot 179,- om måneden når du er på hold hos Anja. Det eneste det kræver er, at du lige tager fat i Anja. 

  Normalpris for indmeldelse er kr. 299,- hvis du ikke allerede er medlem i Sundhedshuset.

  Nyt ansigt i Sundhedshuset.                                         https://sundhedshusetvibysj.dk/rikke-sloth-jensen/ 

  Rikke starter som medhjælper og holdinstruktør i Sundhedshuset. Rikke skal hjælpe husets fysioterapeuter med blandt andet at stå for testning, samt holdtræninger. Til efteråret udvider vi nemlig vores holdtræninger for kronikere, hvilket vi glæder os til at fortælle jer meget mere om i kommende nyhedsbreve.

  Læs en lille hilsen fra Rikke lige her; 

  “Jeg hedder Rikke og jeg starter som medhjælper og holdinstruktør i Sundhedshuset.

  Til daglig studerer jeg til fysioterapeut på Professionshøjskolen Absalon i Roskilde og så har jeg studiejob i Sport24.

  Jeg har altid været meget aktiv, og har en stor interesse i kroppen og træning, men jeg mener også at det mentale aspekt er mindst lige så vigtigt.

  Mit grundlæggende syn på mennesker er, at der ikke er to mennesker som er ens. 

  Af den årsag bør man omfavne den enkelte, og tilpasse træningen efter hvad der fungerer for lige netop dig. Derfor er noget af det vigtigste for mig, at hjælpe med personlige mål og lytte til den enkeltes ønsker og forventninger. Jeg glæder mig til at møde dig/jer.

  Andet info

  Annette, vores receptionist og klinikassistent, er pt sygemeldt, hvorfor der pt ikke er fuldbemanding i vores receptionstid. Vi er i Huset fortsat hver dag og de fleste dage vil vi være til at fange i tidsrummet 9-12 som vanligt. Hvis der ingen er, da ring til os på 81 44 53 81 eller send os en mail på klinik@sundhedshusetvibysj.dk og vi vender tilbage hurtigst muligt.

  CBD-foredrag

  Vi afholder foredrag om CBDs virkning, muligheder og produkter løbende. Næste dato er endnu ikke fastlagt, men I kan allerede nu tilmelde jer og kontakte os hvis I vil høre mere om foredraget og CBD.

  Tjek lige vores nye flyer ud

  Vi har så mange tilbud i vores hus til jer at vi har opdateret vores flyer og inden længe skal vi rundt på Midtsjælland og uddele ☺ 

  Tjek den ud lige herunder: 

  pastedGraphic.png