Skip to content

Nyhedsbreve

Her på siden finder du de nyhedsbreve der er sendt fra Sundhedshuset til vores kunder.

 • Nyhedsbrev August 2023

  Sundhedshuset Viby Sj. ApS

  Nyheder i Sundhedshuset                                                                                          www.sundhedshusetvibysj.dk   

  Nyhedsbrev, august 2023

  Kære alle brugere af Sundhedshuset,
   
  Hverdagen triller så småt igen i Sundhedshuset og vi glæder os til at se dig på vores hold og til behandling.
   
  Her får du lige en oversigt over hvilke hold vi har startet op og hvilke der opstartes efter sommerferien
  :
  BOOTCAMP FOR MÆND – Så er der igen BOOTCAMP for mænd ved Jens.
  Holdet er for alle hvad enten om du har trænet før, træner eller har brug for hjælp til at komme godt i gang. Opstart søndag d. 3/9, 5 ugers forløb med faste søndagstræninger fra kl. 11.00-12.00 og træningerne foregår i vores crossfitlade.
   
  TRE-holdene – er opstartet igen både med og uden henvisning og har løbende optag.

  FØDSELSFORBEREDELSE – ved jordemoder Melisa opstartes midt september. Forløbet kører som fastlagt 6 forløb med partner med max 6 par.

  MORGENTRÆNING ved Anja er opstartet fra 8/8 fra 0630-0715 og bliver lagt som 8 ugers forløb

  BOOTCAMPS, TORSDAGSTRÆNING og UNGDOMSHOLDET – ved Anja – er opstartet igen og der er stadig åbne pladser.
   
  EFTERFØDSELSHOLDET – ved Melisa – og MAMMA-FIT ved Rikke opstartes start september. Efterfødselsholdet er et 8 ugers forløb for barslende mødre i overgangen efter at have født. I MAMMA-FIT-abonnementet får du 2 faste ugentlige og lukkede træninger ved Rikke samt fri adgang til Huset.
   
  Vores henvisningshold – funktion-, knæ- og ryghold opstartes også igen midt august og varetages af fys.stud. Rikke og fysioterapeut Aske.
   
  MOTIONSTRÆNING – kører fast hver tirsdag og torsdag formiddag og henvender sig til sygemeldte, hjemmegående og ældre og varetages skiftevis af Marie, Jens og Joan – det eneste det kræver er et almindeligt medlemskab til huset og så kan du komme og gå som det passer dig.
   
  CIRKELTRÆNING – ved Rikke – som er gratis for medlemmer i Sundhedshuset ligger fast mandag og onsdag fra 17:45-18:45 – du møder blot op som medlem når det passer ind hos dig.
   
  MOTORIK – ved Melisa og Marie – opstartes slut august og er fastlagt i 8 ugers forløb – vi tilbyder både et krybe/kravlehold og et kravle/løbehold.
   
  PILATES – ved Joan – er hver tirsdag fra 17-18 og der betales gennem klippekort og forløbsplanlagt så du kun betales for de gange du er der.
   
  Til efteråret opstarter vi endnu flere hold – blandt andet YOGA – husk at dele med dem omkring dig hvad vi tilbyder i dit lokale Sundhedshus samt tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med på vores hjemmeside, Instagram og Facebook så holder vi dig løbende opdateret
   
  Har du spørgsmål, ønsker at booke et forløb har vi telefonen åben alle hverdage fra 9-12
 • Nyhedsbrev Juli 2023

  Sundhedshuset Viby Sj. ApS

  Nyheder i Sundhedshuset                                                                                          www.sundhedshusetvibysj.dk   

   Nyhedsbrev juli 2023

  Så blev det sommerferietid!

  Vi, i Sundhedshuset, holder selvfølgelig også ferie. På skift, og er derfor selvfølgelig stadig klar til at tage godt imod dig alle hverdage fra 09-12 henover hele sommeren.

  Vidste du at der er kommet nye anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen som vedrører os alle?

  NYE ANBEFALINGER FRA SST Sundhedsstyrelsen ændrer de officielle retningslinjer for fysisk aktivitet, så styrketræning nu kommer i fokus.

  SST beskriver i de nye retningslinjer at man bør lave øvelser, der styrker de store muskelgrupper mindst 2 x ugentligt for den voksne befolkning – det vil sige ben, baller, mave, ryg og arme, lyder det i retningslinjerne.
  Har du brug for hjælp til at komme i gang?
  I Sundhedshuset står vores terapeuter klar til at hjælpe dig godt i gang og videre.
  Vi tilbyder både konsultationer, holdtræninger, tilrettelægning og personlig træning samt superviseret træning alt efter dine ønsker og behov.

  Du altid ringe til os på 81 44 53 81 og vi vil ringe tilbage snarest muligt.

  PILATES Kom og prøv Pilates. Pilates foregår hver tirsdag og torsdag fra kl 17.00 -18.00 i salen i Sundhedshuset Viby Sj. Vi får pulsen op, træner balance, stræk, øger muskelstyrken, forbedrer holdningen, og meget mere. Vi har også altid fokus på at have det sjovt, så kæbemusklerne kommer altid i gang. Henvend dig i receptionen eller send en mail hvis du har interesse i en gratis prøvetime

  YOGA Vi har fået nyt ansigt i vores Sundhedshus og til efteråret starter vi nye forløb op både for øvede og nybegyndere – husk at følg med og vi glæder os til at fortælle jer meget mere i løbet af sensommeren!

  HUSK at tjekke Sundhedshusets nye infoskærm med oversigt over alle holdtilbud vi har i løbet af ugen næste gang du kommer forbi.

  God sommer og vi glæder os til at se jer i Sundhedshuset Viby Sj.

 • Nyhedsbrev April 2023

  Sundhedshuset Viby Sj. ApS

  Nyheder i Sundhedshuset                                                                                          www.sundhedshusetvibysj.dk   

   Nyhedsbrev april 2023

  Her kommer forårsnyhedsbrevet fra dit lokale sundhedshus. 

  Til en start kan du her se vores holdoversigt over vores forløb og hold i Sundhedshuset. – Har du nogle spørgsmål til hold, ydelser, behandlinger eller andet sidder vi klar ved telefonen alle hverdage fra 9-12 ☺ 

  pastedGraphic.png

  Solen skinner, træerne er ved at blive grønne – vi har et godt flow i Huset og hjælp os gerne med at holde huset flot og rent døgnet rundt. Husk at skifte dine sko til indendørs sko og husk at rydde op når du gør brug af redskaber eller andet i din træning. Vi er mange der bruger huset og det er altid rart at komme til et rent hus der ikke roder! Tak for hjælpen på forhånd!

  Nyt fra Jens  

  BOOTCAMP FOR MÆND 

  Så er der bootcamp for alle mænd som har lyst til at være med på et hold. Det er for alle hvad enten om du har trænet før og godt vil i gang igen, er i gang med at træne og godt vil prøve noget nyt eller dig som ikke har trænet før. I træningen vil der være fokus på både vægt- og konditræning. 

  Det er et 5 ugers forløb hvor der er træning om søndagen, kl. 11.00-12.00. 

  Det begynder søndag d. 7/5 og køre frem til søndag d. 11/6, vi springer søndag d. 28/5 over da det er pinse. Det koster 500 kr. at deltage. Det hele forgår i laden ved Sundhedshuset Viby sj. 

  Så tage din bror, nabo eller kollage med ned til træning. 

  PERSONLIG TRÆNING. 

  Jeg tilbyder personlig træning, som tager udgangspunkt i hvad du gerne vil opnå. Det er muligt at tilrettelægge et forløb som passer dig bedst muligt. Som medlem af Sundhedshuset for du 10% i rabat ved et forløb hos mig. 

  Hvis du ønsker at for lagt et nyt træningsprogram med helt nye øvelser, så koster det 250 kr. for dette. 

  MASSAGE. 

  Der tilbydes massage alle ugens dage. 

  Hvis du ønsker en tid til noget af ovenstående så ring til Sundhedshuset og få en tid.

  Lidt nyt fra Anja:

  … Siden sidst er der kommet yderligere uddannelser på CV’et. Anja er færdig med hendes speciale i børn/unge, og er nu også søvncoach og positiv psykologi vejleder og må nu bruge titlen SUNDHEDSCOACH med speciale i vægttab og træning. 

  Specialet i børn/unge har givet Anja blod på tanden til at tage fat i de unge mennesker. Der er i marts startet et ungdomshold op. Der er mulighed for at købe klippekort med 5 klip til holdet. Holdet ligger fast på onsdage kl. 16-16:45 i laden/gården, forældre er velkommen til at tage med til træningen.

  Og nu vi er ved klippekort, så er der mulighed for at du som medlem af Sundhedshuset kan købe klippekort til Anjas holdtræning. Træningen er mandag/onsdag kl. 18:15-19:15 og torsdag kl. 19-20. Normalprisen for et klippekort med 5 klip er kr. 650,00 som medlem betaler du kun 500,00. Du kan købe klippekortet direkte på Anjas hjemmeside sundhedogfokus.dk husk at vælge kortet for medlemmer.

  Nyt fra Melisa

  Melisa starter snart nye forløb op! Forløbene kommer til at løbe med faste ca. kvartalsvise opstarter. Del gerne og læs mere nedenfor. 

  Fødselsforberedelse

  Få et 6 ugers forløb med faste ugentlige moduler, workshops, gravidgruppe og træning ved JordemoderTerapeuten. Hver mandag fra 11:00 – 12:30 i Sundhedshuset Viby Sj., inkl. 3 timers partnerworkshop halvvejs i forløbet fra 17:00-20:00 med brush-up ift. fødslens faser, fødestillinger, lindring og amning.

  NÆSTE FORLØB OPSTARTES: 1/5-23

  Bliv klædt på til jeres fødsel med viden, redskaber, teknikker og træning inkl. bevidst arbejde med åndedrættet, afprøvning af ve- og hvilestillinger samt afspænding.

  Modul 1)      Velkommen til. Hvem er jeg & hvem er I? Psykiske og hormonelle ændringer ifm. graviditet, fødsel og barsel

  Modul 2)      Fødslens faser – fra gravid til barslende familie

  Modul 3)      Smertehåndtering og smertelindring

  Modul 4)      Bækkenbundstræning, træning i graviditeten samt bristninger

  Modul 5)     Amning

  Modul 6)     Den nye familie – den tidlige barsel. Sex og samliv.

  Max 8 par pr. forløb
  (anbefalet opstart fra omkring uge 20-30 for at få mest muligt glæde af det fulde forløb samt afrunde og nå alle moduler inden fødslen står for døren)

  Efterfødselsholdet

  Kom på JordemoderTerapeutens efterfødselshold i Sundhedshuset Viby Sj. hver mandag 09:30-10:30

  NÆSTE FORLØB STARTER: 1/5

  Fokus på temaundervisning og træning. Få et 8 ugers forløb med masser af viden, redskaber, teknikker og træning til at komme skånsomt, men effektivt i gang igen efter fødslen.

  Modul 1)     Velkommen til. Gennemgang og planlægning af forløb.

  Modul 2)     Fødselsfortællinger.

  Modul 3)     Babymassage/akupressur.

  Modul 4)     I gang igen efter fødslen. Bristninger/prolaps, gener og inkontinens.

  Modul 5)     Den magiske hjerne og den vilde krop. Efterfødselsreaktioner.

  Modul 6)     Den tidlige barsel. Hormoner, sex og søvn.

  Modul 7)     Dit barns motoriske udvikling 0-18mdr. – postural kontrol og sansning.

  Inkl. adgang til MAMMA-FIT mandag og onsdag 19:30-20:15

  Max 8 mødre med børn pr. forløb

  Inden længe kommer der også nye opstartstider for motorik igen!

  Lige nu er vi ved at få valgt en god yogainstruktør til Huset og vi glæder os til at dele med jer hvem og hvad vi har valgt ☺

  Fra alle os i Sundhedshuset 

 • Nyhedsbrev Februar 2023 – Tilføjelse

  Sundhedshuset Viby Sj. ApS

  Nyheder i Sundhedshuset                                                                                          www.sundhedshusetvibysj.dk   

  Her kommer lige lidt ændringer til nyhedsbrevet for februar

  Vi prøver hele tiden at optimere og skabe et hus der passer til de brugere vi har. Vi vil derfor gerne efterkomme nogle ønsker der er kommet efter det sidste nyhedsbrev.

  Det eksisterende hold som Jens har stået for tirsdag og
  torsdag fra 17:15-18:15 fortsætter på egen hånd i Laden.
  “Crossfitterne” dyrker funktionel træning og du er også velkommen som medlem i

  Sundhedshuset

  Vi flytter derfor de kommende faste træninger med Rikke til fast mandag og onsdag.
  Rikke står fremover klar med varieret indendørs cirkeltræning for medlemmer begge dage fast mellem 17:45-18:45. Du møder simpelthen bare op som medlem når det passer ind i din kalender.

  Knæholdet Holdet henvender sig til dig der er i et genoptræningsforløb efter en knæskade, tidligere har haft knæskader, oplever knæsmerter eller har artrose i et eller begge knæ. Holdet kommer til at være fast ONSDAGE i salen kl. 16:30-17:30. Primær instruktør er Rikke i tæt samarbejde med Aske. Pris er reguleret efter Danske Fysioterapeuts overenskomst.

  Rygholdet Holdet henvender sig til dig der er i genoptræningsforløb efter en rygskade. Eller som er kendt med kroniske rygproblematikker og sygdomme. Holdet kommer til at være fast MANDAGE i salen kl. 16:30-17:30. Primær instruktør er Rikke i tæt samarbejde med Aske. Pris er reguleret efter Danske Fysioterapeuts overenskomst.

  MAMMA-FIT kommer også fremover til at bestå af 2 faste ugentlige træninger; den vante mandagstræning fra 19:30-20:15 i Laden og den nye ONSDAGS-træning i Salen fra 19:30- 20:15. Et medlemskab med inkluderet adgang til MAMMA-FIT koster 399,- /mdr.

  Jens overtager vores formiddagsmotionshold for Husets medlemmer der er i salen kl. 10-11 tirsdage og torsdage (MOTION V/JENS), da Joan nu primært står for TRE-undervisning. Disse formiddagshold ved Jens er med fokus på styrke og balancetræning. Som medlem i Sundhedshuset møder du igen blot op uden tilmelding når det passer ind i dit program.

  Nedenfor kan du se vores kommende holdoversigt for Sal og Lade gældende fra 1/3-23

  page1image56033904 page1image56034112 page1image56034528

  Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

  page2image55973984

  De lilla bookinger er knyttet til salen og de grønne er til Laden.

  Vi håber I kan lide vores tiltag!
  Ved spørgsmål, booking eller andet sidder vi klar på telefonen alle hverdage fra kl. 9-12. Vi glæder os til at se jer i Sundhedshuset Viby Sj.

  Fra alle os i Sundhedshuset Viby Sj.

 • Nyhedsbrev Februar 2023

  Sundhedshuset Viby Sj. ApS

  Nyheder i Sundhedshuset                                                                                          www.sundhedshusetvibysj.dk   

   Vi håber alle er kommet godt ind i det nye år – her kommer årets første nyhedsbrev – godt fyldt med ændringer og nye tiltag i dit lokale Sundhedshus.

  Fra 1/3 starter vores fysioterapeutstuderende Rikke med at være i huset hver mandag og torsdag fra 16:30-20:30pastedGraphic.png  Rikke er skøn og rigtig dygtig og vil fremover tilbyde testkonsultationer, hvor hun tilrettelægger individuelle tests efter behov og forløb, bl.a. ift. kondital, 

  styrketests, rejse-sætte-sig, skridt/løbetests m.v. Rikke vil også fremover starte sine egne op ift. medlemskaber i Sundhedshuset. Rikke vil også fast stå for MAMMA-FIT, cirkeltræning og knæ- og ryghold; de sidste to hold i tæt samarbejde med Aske. 

  Rikke sørger for en god og varieret træning og alle er velkommen ligegyldigt alder og træningserfaringpastedGraphic_1.png 

  Knæholdet Holdet henvender sig til dig der er i et genoptræningsforløb efter en knæskade, tidligere har haft knæskader, oplever knæsmerter eller har artrose i et eller begge knæ. Holdet kommer til at være fast torsdage i salen kl. 16:30-17:30. Primær instruktør er Rikke i tæt samarbejde med Aske.  Pris er reguleret efter Danske Fysioterapeuts overenskomst.

  Rygholdet Holdet henvender sig til dig der er i genoptræningsforløb efter en rygskade. Eller som er kendt med kroniske rygproblematikker og sygdomme. Holdet kommer til at være fast mandage i salen kl. 16:30-17:30. Primær instruktør er Rikke i tæt samarbejde med Aske. Pris er reguleret efter Danske Fysioterapeuts overenskomst.

  MAMMA-FIT kommer også fremover til at bestå af 2 faste ugentlige træninger; den vante mandagstræning fra 19:30-20:15 i Laden og den nye torsdagstræning i Salen fra 19:30-20:15. Et medlemskab med inkluderet adgang til MAMMA-FIT koster 399,-/mdr.

  Fremover vil Rikke også stå for eftermiddagscirkeltræningen som Jens førhen har stået for. Cirkeltræningerne er holdtræning med drop-in, uden tilmelding for medlemmer i Sundhedshuset, og kommer til at ligge fast mandag aften fra 17:45-18:45 i Salen og torsdag aften 17:45-18:45 i LadenpastedGraphic_1.png  Du møder simpelthen bare op som medlem når det passer ind i din kalender.

  Jens overtager vores formiddagsmotionshold for Husets medlemmer der er i salen kl. 10-11 tirsdage og torsdage, da Joan nu primært står for TRE-undervisning. Disse formiddagshold ved Jens er med fokus på styrke og balancetræning.

  Joan tilbyder nu også workshops i TRE – du kan komme med på den første workshop d. 5/3 2023 med opfølgning d. 16/4 2023 

  Troels har fyldt kalender med manuel behandling, samt enkelte funktionshold. Husk at du nu som supplering til din manuelle behandling også kan tilgå vores knæ – og ryghold ved behov, hvor Rikke i samarbejde med Aske hjælper dig godt videre med din træningsterapi.

  Marie og Melisa starter nu også fast motorikhold op om mandagen – første forløb er lige startet – næste forløb starter den 10/4 – d. 29/5. Motorikholdene inddeles således:

  Babymotorik – fra 6-16 mdr. – krybe/kravleholdet, mandag kl.13-14 

  Tumlemotorik – 16-36 mdr. – kravle/løbeholdet. mandag kl.15-16 

  Her leger vi bevægelsesglæde ind krydret med socialt fællesskab og key-words ift motorisk læring og udvikling.

  Melisa vil også fremover igen tilbyde et 8 ugers Efterfødselsforløb mandage fra kl. 09:30-10:30 – første forløb starter den 6/3-22. Forløbet retter sig mod nye mødre, med temaundervisning og træning.

  Samt et 6 ugers Fødselsforberedelseforløb mandage fra kl. 11:00-12:30. Første forløb starter den 6/3-22. Her får du gravid-mødregruppe, træning, teknikker og fødselsforberedelse samt partner-workshops i et og samme forløb. 

  Katrine holder pt pause i Huset, men vi håber på flere tilmeldte til kommende yoga-forløb. 

  Anette og Joan kører på med deres faste TRE-hold – både med og uden henvisning. Vi tilbyder nu både formiddags – samt aftenhold og selvfølgelige også personlige forløb tilrettelagt netop efter dine behov. 

  Xiaoyin har arbejdet rigtig meget på og fortsat arbejder løbende med vores hjemmeside; tjek den ud lige her:    www.sundhedshusetvibysj.dk 

  • Og til sidst, men ikke mindst et lille skriv fra Anja:

  Træningsklubben kører bare derudaf. Den anden dag, var der en deltager der sagde “jeg synes da også du har skruet op for træningerne” Og JA, det har jeg. Alle har været i gang længe – og skal ikke gå i stå. I skal fortsat udvikle Jer. Derfor har jeg skruet på intensiteten på holdet.

  Tak fordi I bliver ved med at melde Jer på holdet. Nogle af Jer, er meldt på resten af året. Andre frem til sommerferien. Der er pt. kun 3 pladser tilbage på holdet der starter op 20. marts, så skal du nå at sikre dig en plads, så er det ved at være tid til en tilmelding. 

  Bootcampen bliver ved med at få nye deltagere. Flere deltagere har været i gang igennem en rum tid. De ønsker at blive på bootcampen indtil deres mål er nået. Det er utrolig flotte resultater jeg ser, kæmpe respekt til Jer. Der er på holdet der starter op den 20. marts pt kun 5 plader tilbage, så hvis du vil med eller kender en der gerne vil i gang med en livsstilsændring, så er det også ved at være tid til en tilmelding på dette hold.

  Som navnet siger det, så træner torsdagsholdet kun én gang om ugen. Det skal du nu ikke lade dig snyde af. Der bliver gået til stålet. Det er som om. at det andre har 2 x træning til, når de på 1 træning 😅

  Jeg læser og læser. Jeg er færdig med mit speciale i børn og overvægt. Bestod med nul fejl. Jeg er i fuld gang med at få mit speciale færdig omkring træning af familier. Jeg har fundet mig en sød test-familie som jeg har fået lov at bruge i min eksamen i løbet af februar. Jeg skal i gang med at læse søvncoach og positiv psykologi – og når jeg lukker den sidste bog er jeg simpelthen blevet så klog, at jeg må kalde mig SUNDHEDSCOACH 🙌 Alt dette gør, at jeg er helt tosset med det jeg laver 🎈 Husk, hvis du har spørgsmål så hiv fat i mig. 

  Har du spørgsmål, brug for uddybning eller andet sidder vi klar til at svare på telefonen eller mail alle hverdage mellem kl. 09-12. 

  Fra alle os i Sundhedshuset i Viby.