Skip to content
profilCecilia

Cecilia Holsbo

Parterapeut og sexolog

Cecilia-sorthvid

Jeg har altid interesseret mig for, hvordan mennesker trives og vokser i de relationer, de indgår i både privat og professionelt. Jeg har tidligere fokuseret på det gode teamsamarbejde og dygtig ledelse, men undervejs blev jeg mere og mere optaget af, hvor vigtig trivslen i de private relationer er for at kunne få et tilfredsstillende liv med god work/life-balance og minimering af stress. Den bedste udgave af os selv finder vi ved at skabe balance og trivsel i både krop og psyke.

Sexologi er ikke en videnskab, der udelukkende beskæftiger sig med hvordan, hvorfor og hvor meget sex, mennesker har. Det er et bredt felt, som anerkender intimitetens betydning for vores følelse af nærhed, omsorg og bekræftelse. Der er et kæmpe potentiale (for alle) i at udforske sin egen eller parforholdets intimitet. Et godt seksualliv har stor betydning for individets modstandskraft ift. stress, sygdomme, at overkomme kriser og oplevelse af balance og velvære i det hele taget.

Der er utroligt mange normer for, hvad der er det gode parforhold og det rigtige sexliv. Det som jeg er optaget af er, at der slet ikke findes en rigtig eller forkert måde, at definere intimitet og sexliv. Der findes mennesker hvis livsomstændigheder gør at intimitet og sex er svært, enten pga negative seksuelle oplevelser, manglende overskud, konflikter i parforholdet, sygdom eller lavt selvværd. Jeg kan hjælpe dig eller jer til at genfinde, opdage eller udvikle din/jeres lyst, velvære og sanselighed ved, at vi i fælleskab sætter fokus på mønstre, historie og evt. barrierer

Jeg er 46 år. Gift med Anders. Mor til to drenge og bonusmor til to piger. Jeg bor i et hus i Viby lige op ad skoven og jeg elsker diversitet og livshistorier.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte mig via følgende info:

E-mail - kontakt@ceciliaholsbo.dk
22 91 90 90 / 81 44 53 81