amelisa profil

Melisa Rhod Søndergaard

Ejer og jordemoder

amelisa profil

Mit navn er Melisa. Jeg er gift med Aske og vi har sammen 4 fantastiske børn. Vi bor lidt udenfor Viby Sj., og sammen ejer vi Sundhedshuset Viby Sj. hvor jeg driver mit eget lille private jordemoderfirma; “Jordemoder Søndergaard” fra. Jeg er uddannet jordemoder fra UCSyd i Esbjerg i 2014 og har fra 2015-2020 haft fastansættelse på fødegang i Næstved og senere i Slagelse. Nu er jeg vikar på Roskilde Fødeklinik og medstifter af ”Sind og Fødsel”; en patientforening for familier ramt af psykiske reaktioner ifm. graviditet, fødsel og barsel. 

Mit grundlæggende synspunkt som jordemoder bunder i en tiltro til kvindekroppen og at graviditet, fødsel og barsel som udgangspunkt er normale processer i en kvindes krop som kræver tid, omsorg, kærlighed, tålmodighed og ro. Jeg elsker at være jordemoder, og hele den proces som er omkring at føde børn, men samtidig har jeg også stor interesse for træning og manuel behandling ifm. graviditet og genoptræning efter at have født, hvorfor jeg pt også læser fysioterapi. 

Jeg tilbyder en række forskellige jordemoderydelser, wellness-ydelser og manuel behandling, hvor vi tilpasser forløbet efter jeres behov og ønsker. Konsultationerne kan foregå både hjemme hos jer eller i Sundhedshuset Viby Sj. – alt efter ønske.

Jeg glæder mig til at møde dig/jer!

Kig dig lidt omkring på siden, eller på min Instagram #jordemodersondergaard og kontakt mig endelig ved spørgsmål, booking eller andet.

Jeg tilbyder

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte mig via følgende info:

E-mail - MRS@sundhedshusetvibysj.dk
27 83 03 30 / 81 44 53 81