Skip to content

amelisa profil

Melisa Rhod Søndergaard

Ejer og jordemoder

amelisa profil

Mit navn er Melisa. Jeg er gift med Aske og vi har sammen 4 fantastiske børn. Vi bor lidt udenfor Viby Sj., og sammen ejer vi vi Sundhedshuset Viby Sj.  hvor jeg driver mit eget lille private jordemoderfirma; “JordemoderTerapeuten” fra. Jeg er derudover fast deltidsansat på fødegangen på Hvidovre Hospital og næstforperson i Sind og Fødsel; en landsforening for familier ramt af psykiske reaktioner ifm. graviditet, fødsel, barsel og familiedannelse. Jeg er uddannet jordemoder fra UCSyd i Esbjerg i 2014 og har fra 2015-2020 haft fastansættelse på fødegang i Næstved og senere i Slagelse. Fra 2021-2022 læste jeg fysioterapi og tog en del kurser i manuel behandling og træningsterapi.

Mit grundlæggende synspunkt som jordemoder bunder i en tiltro til kroppen og at graviditet, fødsel og barsel som udgangspunkt er normale processer i en kvindes krop som kræver tid, omsorg, kærlighed, tålmodighed og ro. Jeg elsker jordemodervirket og processen omkring at føde børn, men samtidig har jeg også stor interesse for kropsterapi, træning og manuel behandling ifm. graviditet og genoptræning efter at have født, hvorfor jeg også har læst fysioterapi og taget en del supplerende kurser knyttet til mit felt.

Jeg tilbyder en række forskellige jordemoderydelser, wellness-ydelser, manuel behandling og kropsterapi, hvor vi tilpasser forløbet efter dine behov og ønsker. Konsultationerne kan foregå både hjemme hos jer eller i Sundhedshuset Viby Sj. – alt efter ønske.

Jeg glæder mig til at møde dig/jer!

Kig dig lidt omkring på siden, eller på min Instagram #jordemodeterapeuten og kontakt mig endelig ved spørgsmål, booking eller andet.

 

Mit navn er Melisa. Jeg er gift med Aske og vi har sammen 4 fantastiske børn. Vi bor lidt udenfor Viby Sj., og sammen ejer vi vi Sundhedshuset Viby Sj.  hvor jeg driver mit eget lille private jordemoderfirma; “JordemoderTerapeuten” fra. Jeg er derudover fast deltidsansat på fødegangen på Hvidovre Hospital og næstforperson i Sind og Fødsel; en landsforening for familier ramt af psykiske reaktioner ifm. graviditet, fødsel, barsel og familiedannelse. Jeg er uddannet jordemoder fra UCSyd i Esbjerg i 2014 og har fra 2015-2020 haft fastansættelse på fødegang i Næstved og senere i Slagelse. Fra 2021-2022 læste jeg fysioterapi og tog en del kurser i manuel behandling og træningsterapi.

Mit grundlæggende synspunkt som jordemoder bunder i en tiltro til kroppen og at graviditet, fødsel og barsel som udgangspunkt er normale processer i en kvindes krop som kræver tid, omsorg, kærlighed, tålmodighed og ro. Jeg elsker jordemodervirket og processen omkring at føde børn, men samtidig har jeg også stor interesse for kropsterapi, træning og manuel behandling ifm. graviditet og genoptræning efter at have født, hvorfor jeg også har læst fysioterapi og taget en del supplerende kurser knyttet til mit felt.

Jeg tilbyder en række forskellige jordemoderydelser, wellness-ydelser, manuel behandling og kropsterapi, hvor vi tilpasser forløbet efter dine behov og ønsker. Konsultationerne kan foregå både hjemme hos jer eller i Sundhedshuset Viby Sj. – alt efter ønske.

Jeg glæder mig til at møde dig/jer!

Kig dig lidt omkring på siden, eller på min Instagram #jordemodeterapeuten og kontakt mig endelig ved spørgsmål, booking eller andet.

 

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte mig via følgende info:

E-mail - MRS@sundhedshusetvibysj.dk
27 83 03 30 / 81 44 53 81