Skip to content

Genoptræning (siden slettes)

Kom til genoptræning hos huset fysioterapeuter og få lagt en plan der kan hjælpe dig videre i livet.
Billede-1761

Hold og individuel genoptræning

Både med fysioterapeut eller personlig træner

 

Du kan her på klinikken træne både individuelt eller på hold, og begge træningsformer styres altid af en fysioterapeut.
For at komme med på et hold, skal du have en konsultation hos en af fysioterapeuterne, for at vi sammen, kan finde frem til hvad der passer til dig.


Men hvorfor træne, tænker du måske?

Ofte er det på den måde, at vi kan forebygge, at en skade kommer igen, hvis den er forårsaget af en fejlstilling eller grundet forkert/dårlig holdning. Her kan træning være med til at genoprette den korrekte anatomiske stilling.
Træning udført med forkert teknik kan i nogle tilfælde forværre tilstanden, og det er derfor vigtigt, at du får vejledning til at lave din træning og øvelser korrekt. Netop kroppens bevægelser, og hvordan vi skal genoprette evt. fejlstilling, er en af de vigtige ting i fysioterapi, som kan hjælpe dig godt videre. Vi mener dog ikke, at træning bør stå alene, og man vil derfor have gavn af at få manuel behandling sideløbende eller før træning starter.
Træning er også vigtigt, hvis du f.eks. har været opereret og derefter skal genoptræne. Vi vil selvfølgelig gerne hjælpe dig med at skræddersy din træning til netop din krop og til hvilke udfordringer du måtte have at slås med.