Skip to content

Portræt Ida Marie Fich(1)

Ida Marie Fich

Yogalærer

Portræt Ida Marie Fich(1)

Jeg hedder Ida Marie Fich og underviser i yin yoga her i Sundhedshuset. Jeg har selv dyrket yoga og været optaget af yogaens filosofi og mindfulness i over 10 år. Derudover har jeg arbejdet med kommunikation og projektledelse indenfor scenekunst og på biblioteker, men da jeg blev ramt af stress i 2022, blev det tydeligt for mig, at jeg ville give yogaen endnu mere plads i mit liv. Inden da havde jeg uddannet mig i yin yoga og mindfulness, også kaldet yinmind, ved Yoga Vesterbro i København i 2020, og i 2023-24 videreuddanner jeg mig til hatha yoga lærer sideløbende med mit hold i Sundhedshuset.

Jeg flyttede fra København til Viby sammen med min mand og vores to drenge i 2021.

Jeg vil elske at give videre, hvad yin yoga og mindfulness kan give dig i en travl hverdag og et samfund, hvor vi til tider glemmer vores krop. Det betyder meget for mig at skabe et rum, hvor du kan være dig selv, ikke skal præstere men bare være med det, der er. Min egen yoga- og meditationspraksis har hjulpet mig meget, både da jeg havde stress og generelt til at sænke farten og forventningerne til mig selv, når det hele går lidt for stærkt.

Jeg hedder Ida Marie Fich og underviser i yin yoga her i Sundhedshuset. Jeg har selv dyrket yoga og været optaget af yogaens filosofi og mindfulness i over 10 år. Derudover har jeg arbejdet med kommunikation og projektledelse indenfor scenekunst og på biblioteker, men da jeg blev ramt af stress i 2022, blev det tydeligt for mig, at jeg ville give yogaen endnu mere plads i mit liv. Inden da havde jeg uddannet mig i yin yoga og mindfulness, også kaldet yinmind, ved Yoga Vesterbro i København i 2020, og i 2023-24 videreuddanner jeg mig til hatha yoga lærer sideløbende med mit hold i Sundhedshuset.

Jeg flyttede fra København til Viby sammen med min mand og vores to drenge i 2021.

Jeg vil elske at give videre, hvad yin yoga og mindfulness kan give dig i en travl hverdag og et samfund, hvor vi til tider glemmer vores krop. Det betyder meget for mig at skabe et rum, hvor du kan være dig selv, ikke skal præstere men bare være med det, der er. Min egen yoga- og meditationspraksis har hjulpet mig meget, både da jeg havde stress og generelt til at sænke farten og forventningerne til mig selv, når det hele går lidt for stærkt.

Jeg tilbyder

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte mig via følgende info:

klinik@sundhedshusetvibysj.dk
81 44 53 81